Uși

Uși de Interior și Exterior la Porta Design Invest SRL

Descoperă o selecție premium de uși pentru orice stil și necesitate

Oferim servicii de vânzare și montaj uși de interior și exterior de la branduri de top:

  • uși de interior și exterior, tocuri și accesorii aparținând gigantului polonez Porta Doors;
  • o gama larga de uși Dre, având oferte demne de luat în considerare;
  • Delta – uși cu rezistență sporită la efracție și incendiu, tot marcă poloneză;
  • Maco – usi de intrare in apartament si usi de exterior acoperite cu furnir;
  • tâmplărie PVC cu geam termopan (uși și ferestre din termopan) cu profil Gealan și Salamander;
  • mânere uși aparținând brandurilor Gato,

Oferta companiei noastre în ceea ce privește ușile este foarte variată, vindem și efectuăm lucrări de montaj cu montatori autorizați pentru următoarele tipuri de uși:

Colecția noastră

Uși de interior

Explorați gama noastră variată de uși de interior perfecte pentru a completa orice decor de acasă. Fie că sunteți în căutarea unui stil modern sau tradițional, ușile noastre oferă soluții estetice și practice, fiind fabricate din materiale de calitate care asigură durabilitate și funcționalitate. Alegeți dintr-o paletă largă de finisaje pentru a adăuga caracter și stil oricărui spațiu interior.

Uși de intrare pentru apartament

Descoperiți ușile de intrare pentru apartament care combină siguranța cu designul atractiv. Aceste uși sunt proiectate pentru a oferi securitate sporită, izolare termică și fonică, contribuind la confortul dumneavoastră zilnic. Disponibile în diverse modele și finisaje, ușile noastre de intrare sunt soluția ideală pentru orice apartament.

Uși de exterior

Ușile de exterior de la Porta Design Invest sunt concepute pentru durabilitate și rezistență în fața intemperiilor. Ești în căutarea unei uși de exterior pentru o casă pasivă? Avem ceea ce cauți. Oferta noastră include modele care asigură securitate, eficiență energetică cu un transfer termic de 0.57 Ud și estetică îmbunătățită.

Uși metalice

Alegeți ușile metalice pentru maximul de securitate și durabilitate. Ideale pentru spații rezidențiale și comerciale, aceste uși sunt rezistente la efracție și oferă o protecție excelentă împotriva intrușilor. Cu un design elegant și varietate de finisaje, ușile metalice pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu arhitectura clădirii.

Uși cu caracteristici speciale

Categoria de uși cu caracteristici speciale include uși rezistente la foc, usi tehnice, cu izolare fonică, și rezistente la umiditate ridicată. Perfecte pentru clădiri cu cerințe specifice, aceste uși sunt proiectate pentru a îmbunătăți siguranța și confortul locativ, oferind soluții personalizate pentru orice nevoie.

Uși glisante și pliabile

Ușile glisante și pliabile sunt soluții excelente pentru maximizarea spațiului în locuințe sau birouri. Aceste uși economisesc spațiu și sunt extrem de versatile, având un aspect plăcut care se integrează armonios în orice design interior. Sunt ideale pentru spații restrânse sau pentru a crea compartimentări elegante și eficiente.

Uși simple și duble

Oferta noastră include uși simple și duble, oferind o varietate de modele. Ușile simple sunt ideale pentru spații mai mici, în timp ce ușile duble adaugă un impact vizual mare și facilitează accesul în spații ample. Toate sunt disponibile într-o gamă largă de culori și finisaje pentru a satisface orice gust.

Mânere și accesorii de ușă

  • Complementează-ți alegerea cu mânere și accesorii de la diverși producători de top. Aceste branduri sunt apreciate pentru calitatea și designul lor superior, adăugând o notă de eleganță și rafinament fiecărei uși.

Serviciu de montaj uși de interior și exterior efectuat de experți

  • Nu doar că vindem uși, dar oferim și servicii complete de montaj, asigurându-ne că fiecare ușă este instalată cu precizie și atenție la detalii. Echipa noastră de profesioniști este instruită să respecte cele mai înalte standarde de calitate, garantând satisfacția și siguranța ta.

Contactează-ne astăzi!

Vino în magazinul nostru sau trimite-ne un e-mail

Suntem aici pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a te ajuta să îți transformi casa într-un cămin de vis.